Er is meer dan Ikea

Iedereen weet; op sommige dagen moet je niet naar Ikea. Als je er toch voor kiest om met Tweede Pinkster- of Tweede Paasdag naar een vestiging van dit Zweedse meubelbedrijf te gaan, sta je geheid in de file. Ikea is populair in Nederland. Massaal kopen we de Billy’s en Poängs.

Om niet alleen maar eenheidsworst in je huis te hebben staan, kun je nu kiezen voor stickers om je Ikea-meubels te versieren. Het Nederlandse bedrijf Mykea heeft van de bekendste en meest verkochte meubels van Ikea stickers om je meubels mee aan te kleden. Zo heb je voor heel weinig geld een mooi stuk in je kamer staan.

ikea-hip-trends

Sowieso zijn Nederlanders groot fan van de Scandinavische trends. Momenteel is vooral  blank en lichtgekleurd hout erg in trek. Dit zorgt voor een natuurlijke, sfeervolle en landelijke stijl. Dus of het nu gaat om een kledingkast, een tafel of kastjes, met lichtgekleurd hout zit je goed. Vooral de Scandinavische vloeren zijn nu heel trendy. Kies voor een houten vloer met brede planken. Natuurlijk moet ook je vloer in een lichte kleur, zoals essenhout of wit dennenhout

Essenhout is heel hard, harder dan een eiken vloer. Het heeft een lichte kleur met fijne bruine strepen. Nadeel aan essenhout is dat het na verloop van tijd een beetje kan gaan vergelen. Het onderhoud van een essenhouten vloer is daartegenover weer heel makkelijk en daardoor ideaal voor in de woonkamer of keuken.

 

Tags: , , ,

 

Meer Berichten in Blog