Dit kleurt je wereld

Voor alles is tegenwoordig een app, voor het weer, het openbaar vervoer, voor je bankrekening en nu zelfs voor de lampen in je huis. Met Philips Hue kan je alle lampen in je huis via je smartphone of tablet bedienen. Dat gaat natuurlijk een stuk verder dan alleen aan of uit. Je kunt met de speciale LED-lampen een kleur kiezen waarin je huis verlicht wordt, om zo de ultieme sfeer te bepalen voor een feest of juist voor een avondje op de bank.

philips-hue-app

Daarnaast is het ook mogelijk om de lampen te programmeren, zodat ze automatisch aan gaan als het buiten donker wordt, of ze juist zo in te stellen dat ze ’s ochtends geleidelijk steeds feller worden om je rustig te wekken.

Philips heeft daarnaast gezorgd voor een koppeling van hun Hue-lampen met televisietoestellen uit de Ambilightserie. Deze tv’s hebben rondom het beeldscherm een ring van LED-verlichting die mee kleurt met wat er op dat moment op je beeldscherm te zien is, om zo de sfeer van het programma of de film nog beter in de kamer te brengen. Met gebruik van de app kleurt niet alleen de televisie, maar ook de rest van de kamer mee.

Met de laatste patch zijn de Hue lampen nog handiger geworden en bieden ze veel meer mogelijkheden om ze te laten reageren op bepaalde situaties. Het is nu zelfs mogelijk om de lampen van kleur te laten veranderen als je een e-mail ontvangt of als je wordt getagt in een bericht op Facebook!

 

Tags: ,

 

Meer Berichten in Blog