‘Pimp Our Print’

Heb je een passie voor ontwerpen, interieur en vormgeving? Zou je graag je eigen ontwerp de wijde wereld in sturen? Laat dan je creativiteit de vrije loop en doe mee aan de wedstrijd ‘Pimp Our Print’ van Brabantia. Wie weet siert jouw ontwerp straks de Brabantia voorraadbussen, of misschien wel de hele Brabantia productlijn, waaronder de bekende broodtrommels en pedaalemmers.

pimp-our-print-brabantia

Naast de kans dat je eeuwige roem vergaart doordat jouw ontwerp, met jouw naam eronder, straks wereldwijd verkocht gaat worden, maak je ook nog kans op een VIP arrangement voor 2 naar de designbeurs Salone Internazionale del Mobile in Milaan. Inclusief vlucht, toegangskaarten, twee nachten hotel en zakgeld!

Hoe doe je mee? Ga naar de designwedstrijd op de website. Upload je ontwerp zo snel mogelijk, in ieder geval vóór 22 oktober 2013, als JPG-bestand op de site. Deel je bestanden via Facebook om zo kans te maken op de Publieksprijs.

 

Tags: ,

 

Meer Berichten in Blog