3 nieuwe trends in huis

Om zo comfortabel mogelijk te leven, is het een goed idee om op de hoogte te blijven van de laatste trends op woongebied. Hieronder drie tips voor een fijn huis.

Tip 1: schoenen in een lade

Bijna alle vrouwen hebben een enorme hoeveelheid schoenen en elk seizoen wordt die hoeveelheid weer aangevuld. De dames gaan elk seizoen weer op zoek naar een nieuw paar schoenen. Het is dus van belang om veel opbergmogelijkheden voor je schoenen te hebben. Lades zijn zeer geschikt om schoenen in te bewaren. Op dezelfde oppervlakte kan je meer schoenen kwijt dan in een klassieke kast. Bovendien heb je in een oogopslag een goed overzicht van al je schoenen.

schoenen-lade-hout

Tip 2: altijd toevoer van frisse lucht

Velux en Renson hebben een zelfregelende ventilatie-unit ontwikkeld, die zorgt voor een continue en gecontroleerde toevoer van verse lucht. Door deze nieuwe ventilatieoplossing is de luchtkwaliteit in huis altijd optimaal. De binnenkomende luchtstroom wordt namelijk geregeld door een klep die automatisch reageert op zaken als drukverschillen en windsterkte. De binnenkomende luchthoeveelheid blijft hierdoor altijd hetzelfde, ook bij harde wind. Er is bovendien geen tocht en er wordt geen energie verspild. De ventilatie-unit werkt met alle handmatig te bedienen dakramen van Velux.

velux-en-renson-ventilatie

Tip 3: je huis onder controle, waar je ook bent

Uit onderzoek is gebleken dat de helft van de mensen bij het verlaten van het huis vergeet om het licht of de verwarming uit te doen. Een op de vijf sluit zijn woning niet goed af. Als je regelmatig dingen vergeet wanneer je je huis verlaat, hoef je je dankzij TaHoma® geen zorgen meer te maken. Hiermee kun je namelijk van overal ter wereld (op vakantie, op je werk, in de auto enzovoort) je huis onder controle houden. Je kunt je rolluiken en zonnescherm omlaag doen, deuren afsluiten of de verwarming lager zetten. TaHoma® wordt bestuurd via internet, zodat je ook via je smartphone of tablet alle zaken in je huis kan besturen.

 

Tags: , ,

 

Meer Berichten in Blog