Woonaccessoires

In geen enkele woning mogen woonaccessoires ontbreken. Woonaccessoires hebben we in allerlei verschillende vormen van een vaas tot aan een schilderijen maar ook een schaal kan fungeren als een woonaccessoire.

Op het gebied van woonaccessoires zijn er altijd bepaalde ‘must haves’ vaak zijn deze ontworpen door designers en wordt er veel geld voor betaald. Wij zijn op zoek gegaan naar de ‘must haves’ van deze lente.

De schoenendoos van Shoe Treez

Het mag dan misschien een rare woonaccessoire zijn, bruikbaar is hij zeker! De shoenendoos van Shoe Treez biedt een opgeruimde oplossing voor rondslingerende schoenen, of onoverzichtelijke schoenenrekken. Door deze handige doos kunt u uw schoenen overzichtelijk opruimen. De dozen zijn in verschillende kleuren te bestellen, waardoor u ze makkelijk kunt onderscheiden van elkaar. Een set bestaat uit twaalf dozen van lakfolie met een magneetsluiting. Een set van deze dozen kost € 79,00.

Memoboard

Tegenwoordig bestaat vrijwel elk gezin uit een hectisch gezinsleven. Waarbij de moeder vaak het meest moet onthouden en tevens moet kunnen multitasken. Jantje heeft om zes uur zwemles terwijl Geertje om vijf uur naar muziekles moet. Kortom voor veel ouders is het prettig om een duidelijk en schematisch overzicht te hebben van het gezinsleven en daarbij komt dit handige memoboard kijken. Wat naast de functie van memoboard ook nog een sleutelrek is. Kinderen komen bij binnenkomst hun sleutels ophangen en tegelijkertijd heel duidelijk het schema bekijken.  Daarnaast beschikt het over twee houten kastjes waar u spullen in kunt stoppen. Het bord bestaat voornamelijk uit hout en heeft de volgende afmetingen: breedte 68 cm, diepte 9 cm, hoogte 82 cm. Het bord is te verkrijgen tegen een prijs van € 69,00.

Kapstok

Een kapstok is in vrijwel ieder huishouden terug te vinden. Vaak zit deze in de buurt van de trap verstopt. Een kapstop heeft over het algemeen een lelijke vormgeving toch hoeft dat niet perse. Het bedrijf Furnitive maakt hippe en trendy meubels die niet aan regels gebonden zijn. Door middel van de Iowa kapstok hebben ze de kapstok op een nieuwe manier benaderd. De kapstok is gemaakt van MDF, en heeft de volgende afmetingen: breedte 51 cm, diepte 41 cm, hoogte 199,5 cm. De kapstop kost € 259,-.

Foto decoratie

Waarschijnlijk zult u deze trend al vaak terug hebben zien komen. De laatste jaren heeft de foto afdrukkunst ontzettend veel ontwikkelingen doorgemaakt. Was het in de eerste instantie alleen nog mogelijk om foto’s van een rolletje af te drukken. Tegenwoordig kiezen we zelf onze producten uit en uploaden we onze eigen foto’s. Van de ene kant zijn deze ontwikkelingen natuurlijk erg vooruitstrevend maar aan de andere kant verdwijnen er steeds meer nostalgische elementen zoals het alom bekende fotoboek. Daarom zijn er diverse bedrijven die inspringen op de behoefte om foto’s toch op de een of andere manier in het huishouden te verwerken. Zo kunt u bijvoorbeeld een foto op een canvas doek laten printen, maar is het tegenwoordig ook goed mogelijk om een foto in een klok te verwerken.